VvE Activiteiten

Waarom VvE Beheer

Op het moment dat u een appartement koopt, wordt u mede-eigenaar van een stuk gezamenlijk onroerend goed. Bij de realisatie van het onroerend goed door middel van de splitsingsakte notarieel vastgelegd dat gezamenlijke belangen door een Vereniging van Eigenaren (VvE) behartigd worden. Als eigenaar van uw appartement bent u automatisch lid van deze VvE.
 

De VvE draagt zorg voor het onderhoud van de gezamenlijke delen van het onroerend goed. Door goed onderhoud en een toekomstbestendig onderhoudsplan voldoet u aan de steeds strenger wordende eisen vanuit de (lokale) overheid en kunt u de waarde van uw appartement behouden of zelfs vergroten.

 

Is een Vereniging van Eigenaren (VvE) verplicht?

Een VvE is er gewoon! De vereniging wordt bij het bekrachtigen van de splitsingsakte door de notaris in het leven geroepen. Daarnaast dient de VvE (vanaf 1 juli 2008) verplicht ingeschreven te worden bij de Kamer van Koophandel. Het niet inschrijven bij de Kamer van Koophandel kan leiden tot een boete van ruim EUR 16.000,- op basis van de Wet op Economische Delicten (WED).

Wij helpen u met

Opstarten VvE

In heldere stappen uw VvE actief ...

 
 

Beheer

De boel geregeld ...

 
 

Advies

Samen vraagstukken oplossen...

 
 

Maak hier een afspraak met ons.