Online kassa Cashr

 

meer kassa voor minder

Cashr online kassa

Addwin Adivse is dealer én partner van de online kassa Cashr. Met dit unieke online kassasysteem waarmee u uw bestaande kassa vervangt zonder kostbare apparatuur en dure onderhoudscontracten aan te schaffen.  Bent u startende ondernemer dan wordt u niet gedwongen tot dure investeringen.

Op een gebruiksvriendelijke manier, zowel voor u als ondernemer als voor uw klant, wordt afgerekend en worden alle transacties direct en foutloos verwerkt in de online backoffice. Cashr is speciaal ontwikkeld voor Horeca én Retail ondernemers.

Voordelen van Cashr    

Betalen naar gebruik!

Bij traditionele kassa systemen betaalt u naast de, vaak dure, investering in de hardware ook nog een prijzig onderhoudsabonnement. Cashr werkt anders: Op een tablet of smartphone download u de speciale App. Na installatie gaat u, op abonnementsbasis betalen. Het bedrag dat u betaalt is gebaseerd op het aantal transactiebonnen dat u afrekent.

Het startabonnement voor de eerste 20 kassabonnen per maand is GRATIS.

Kas-betalingen direct in administratie

Bij traditionele kassa systemen moet u na het opmaken van de kassa elke dag de kassa invoeren in uw administratie. Cashr werkt anders: elke transactie wordt automatisch vastgelegd in de online back-office. Deze backoffice is, wanneer u Reeleezee gebruikt, ook direct uw administratie. U hoeft dus nooit meer een kassabon in te voeren (wanneer u niet met Reeleezee werkt kunt u Cashr koppelen aan uw administratie).

Andere voordelen

Ten opzichte van traditionele kassa systemen biedt Cashr veel voordelen, onderstaand een korte opsomming van de voordelen.
Kijk voor meer voordelen hier op de website van Cashr zelf.


Start eenvoudig en snel!

Download de app op tablet of smartphone en maak op de website van Cashr een online backoffice aan. Sluit de bonprinters en pinterminals aan en u kunt direct beginnen met afrekenen. Met Cashr hoeft u nooit meer bonnen in te voeren in uw administratie. Voor alle vragen kunt u terecht bij de telefonische helpdesk van Cashr (zie ook de support pagina van Cashr).

 
Click hier voor de prijzen van Cashr

Maak hier een afspraak met ons voor meer informatie.

 

Bronvermelding: deze pagina is gebaseerd op basis van www.cashr.nl